Πέμπτη, 1 Δεκεμβρίου 2011


Σύμφωνα με την απόφαση 5/201 του κοινοτικού συμβουλίου για τα προβλήματα του νεκροταφείου ,έγινε απογραφή των κιβωτίων του οστεοφυλακίου που ξεπερνούν τα 700 στον αριθμό ,και έχουν ως αποτέλεσμα την ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα . 
Μετά την διαδικασία αυτής της απογραφής  η κοινότητα   έχει συντάξει κατάλογο με αλφαβητική σειρά  των ονομάτων  τον οποίο και έχει αναρτήσει στο οστεοφυλάκιο και καλεί τους δημότες να ενδιαφερθούν για την τακτοποίηση των κιβωτίων  των συγγενών τους  . Κιβώτια που θα μείνουν αζήτητα  πέραν των τεσσάρων μηνών ,θα μετακινηθούν στο  υπαίθριο κενοτάφιο . Παράλληλα με την αποσυμφόρηση αυτή θα γίνει και διαρρύθμιση στο οστεοφυλάκιο  με την κατασκευή ραφιών  για την καλλίτερη και πιο αξιοπρεπή αποθήκευση τους.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΣΑΜΟΥ
ΔΗΜ.ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΥΤΤΙΛΗΝΙΩΝ

     Η ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΥΤΙΛΗΝΙΩΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΗΣ ΝΑ  ΑΠΟΣΥΜΦΟΡΗΣΕΙ ΤΟ ΟΣΤΕΟΦΥΛΑΚΕΙΟ ΤΟΥ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟΥ  ΚΑΙ ΝΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ ΤΑ ΚΙΒΩΤΙΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ 5/2011 ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
      ΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΩΝ ΑΠΟΒΙΩΣΑΝΤΩΝ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΝ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΚΙΒΩΤΙΩΝ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΑΥΤΟ .
      ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ  ΤΑ ΚΙΒΩΤΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΚΕΙΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΖΗΤΗΤΑ  ΘΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΟΥΝ ΣΤΟ ΥΠΑΙΘΡΙΟ ΚΕΝΟΤΑΦΕΙΟ.
      ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΔΙΝΕΤΑΙ ΧΡΟΝΟΣ  ΕΝΟΣ ΤΕΤΡΑΜΗΝΟΥ ΗΤΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΜΑΡΤΙΟΥ  2012

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου